perjantai 29. tammikuuta 2010

Tulevan suunnittelua

Ohjausryhmä kokoontui viikko sitten. Siellä tehtiin tilannekatsaus ja suunniteltiin tulevaa. Yht'äkkisesti tuntuu, että tulevaa toimintaa on paljonkin, mutta intoa piisaa eli eiköhän tämä tästä, kun saadaan kokonaisuudet pienempiin palasiin.

Suunnitteilla on muutama asukastilaisuus, yksi tai kaksi miniseminaaria ja syyspuolella vähän isompi jokiseminaari. Lisäksi Lapinjoen yläosan järvien maanomistajat kutsutaan yhteen ja mietitään alueen yleisuunnittelua. Jokien esitesuunnittelu on käynnissä ja kartoitusten paikkatietotallennus jatkuu. Paikkatietoon on suunnitteilla uuttakin materiaalia Eurajoen linnustoselvityksen kautta. Linnuista puheen ollen - viime vuoden Eurajokimelonnasta saatiin jo hiukan lintuhavaintoja tietoomme. Tämän vuoden Eurajokimelonta järjestetään todennäköisesti kesäkuun 19. päivä. Merkatkaa kalenteriinne. Reiteistä ei vielä ole tietoa...

Syksyn asukastilaisuuksien pohjalta on selvitelty raivaustalkoiden järjestämistä ja jokivarsitauluja. Niidenkin suunnittelua jatketaan tässä keväällä.

Jotta tämmöistä pakettia tälle vuodelle. Tämä tässä vielä elää ja nämä ovat vasta alkutekijöissään, mutta tavoitteita pitää olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti